Dealerzy BMW na terenie całego kraju oferują liczne stanowiska pracy adresowane do młodych, ambitnych, nastawionych na sukces osób. Zależy nam na pozyskaniu rzetelnych pracowników, którzy znają takie pojęcia jak sumienność, samodzielność, ale także praca w zespole. Jeżeli marzą Państwo o zatrudnieniu związanym z branżą motoryzacyjną, praca w BMW będzie Waszym zawodowym spełnieniem marzeń. Poniżej przedstawiamy kilka przykładowych stanowisk pracy, wśród których być może znajdą Państwo opcję odpowiadającą własnym oczekiwaniom: https://www.praca-dealerbmw.pl/home/stanowiska-dealer-bmw/

Kierownik Działu Sprzedaży

To osoba, która jest odpowiedzialna za cały zespół oraz osiągane przez niego wyniki. Jej zadaniem jest zarządzanie oraz wspieranie doradców do spraw sprzedaży. Powinna również inspirować ich swoim zachowaniem. W zakresie obowiązków kierownika działu leży także opracowywanie planów sprzedażowych i budżetów. Kandydaci na to stanowisko powinni mieć doświadczenie na podobnym stanowisku, które będą w stanie udokumentować. Ponadto powinni wykazywać zainteresowanie zarówno marką BMW, jak i samą motoryzacją.

Product Genius

To osoba, która odpowiedzialna jest za informowanie Klientów, doradzanie im oraz dzielenie się pasją do naszej marki. Powinna doskonale zdawać sobie sprawę z zalet proponowanych produktów i wzbudzać zaufanie oraz zainteresowanie potencjalnych Klientów Osoba zatrudniona na stanowisku Product Genius prowadzi jazdy testowe, prezentuje dostępne systemy, opcje wyposażenia, a także rzetelnie odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewając wątpliwości Klientów. Jeżeli nie mają Państwo doświadczenia na podobnym stanowisku – nic nie szkodzi. Najważniejsza jest dla nas fascynacja marką oraz branżą samochodową. Oferujemy szereg szkoleń, które przygotują osoby zainteresowane ofertą do pracy na tym stanowisku.

Ciekawe oferty pracy w branży motoryzacyjnej

To tylko dwie z wielu propozycji, które przygotowaliśmy z myślą o ambitnych ludziach marzących o wielkiej karierze. Zapewniamy również pracę na innych stanowiskach związanych ze sprzedażą, zarządzaniem oraz serwisem na terenie całego kraju. Działamy w takich miastach jak Warszawa, Wrocław, Katowice, Kraków, Kielce czy Olsztyn. Mamy nadzieję, że każdy z Państwa będzie w stanie znaleźć wśród prezentowanych przez nas propozycji wymarzone zatrudnienie, które zagwarantuje mu możliwość nieustannego rozwoju, satysfakcjonujące zarobki, a także spełnienie zawodowe. Zapraszamy do aplikowania, a w razie pytań kontaktu z naszymi przedstawicielami.

[Głosów:0    Średnia:0/5]

Please enter your comment!